vrijdag 26 november 2010

Sint in 3B

Deze week staan veel van de lessen in het teken van Sinterklaas. We hebben het grote pepernotenspel gespeeld. We kregen allemaal 10 pepernoten en moesten daarna om de beurt met een dobbelsteen gooien. Als je 1 gooide, kreeg je een pepernoot erbij, gooide je 2 dan moest je 2 pepernoten inleveren enz. Uiteindelijk had Lorenzo gewonnen met wel 28 pepernoten!




Ook hebben we deze week lootjes getrokken en voor elkaar een cadeautje gekocht. We mogen natuurlijk niet tegen elkaar vertellen voor wie we iets gekocht hebben. Dat is geheim!

Deze week zijn we begonnen met een nieuwe AMW periode. Er zitten een aantal leerlingen bij hout, een aantal zijn aan het koken en 2 leerlingen werken bij de balie.

Vandaag mochten we bij Sinterklaas op bezoek bij het Witte Bedjesfeest. We hebben hard meegezongen met de liedjes. Het was wel even spannend; Sinterklaas was ontvoerd door de koningin. Gelukkig kwam aan het eind alles goed en konden we met onze zakken vol pepernoten terug naar school. Daar hebben we als afsluiting papat gegeten en nog geknutseld voor 5 december.






Al met al een gezellige week. Volgende week hebben we ook alweer zo'n feestweek. Maandag is juf Gitte jarig en op vrijdag vieren we Sinterklaas in de groep.