vrijdag 25 februari 2011

Laatste nieuwtjes voor de vakantie

De laatste week voor de vakantie...een week van veel praktisch werken, de uitreiking van deelcertificaten en de afsluting van het thema reizen/ gezonde voeding.

We kunnen merken dat de leerlingen echt toe zijn aan vakantie. Vandaar ook dat we een woordveld hebben gemaakt met als onderwerp " de krokusvakantie".


Verder hebben we deze week veel praktisch werk gedaan. We hadden een heleboel mappen gekregen van Rachel. Deze mappen moesten leeggemaakt worden, nietjes moesten uit de papieren gehaald worden, lege mapjes gesorteerd en de papieren versnipperd worden. We hebben hier in groepjes aan gewerkt. Het ging hier vooral om samenwerken, bij je taak blijven en een goede werkhouding hebben.













Op woensdag werden in de kantine deelcertificaten uitgereikt voor leerlingen die groepsstage lopen. Trots hebben Sebastian, Omer en Bradley hun certificaten ondertekend en in ontvangst genomen!



 Gefeliciteerd

                     Sebastian




Omer



                 en Bradley!!!!







Tenslotte is het thema reizen/ gezonde voeding afgesloten. We hebben veel geleerd van dit thema. We weten nu wat gezonde voeding is en wat ongezonde voeding is. We hebben veel geproefd, zelf gemaakt en opgegeten.
We hebben heel veel verschillende landen gezien en gekeken naar bezienswaardigheden in de verschillende landen. Veel lessen waren gekoppeld aan het thema. Na de vakantie gaan we starten met het thema               " beroepen".
Maar eerst gaan we nu lekker vakantie vieren! Een hele fijne vakantie en tot 7 maart!