donderdag 26 januari 2012

circus Rotjeknor

Deze week hebben we een workshop gehad van circus Rotjeknor. We hebben geoefend met het lopen op een bal en gejongleerd. Er blijkt een hoop circustalent in 3B te zitten!


Na afloop hebben we een woordweb gemaakt over het circus.



Verder moesten we deze week best wennen dat juf Lasisa naar een andere groep is gegaan. Juf Eyfer staat nu op maandag en vrijdag bij ons in de groep.

Vorige week hebben we het over ruiken gehad, deze week zijn we bezig geweest met horen. Wat kan je allemaal horen? In 2 groepjes zijn we aan het werk gegaan. 1 groepje heeft foto's in de school gemaakt van allerlei dingen die je kan horen, het andere groepje heeft dingen getekend die geluid maken. Na 20 minuten hebben we de groepjes omgedraaid. De juf heeft gekeken naar hoe wij gingen samenwerken. Alle twee de groepjes konden dit erg goed, ze gingen elkaar helpen als iets niet lukte, maakten netjes om de beurt foto's en maakten van te voren afspraken hoe ze het foto's maken gingen doen!
Het doortrekken van de WC kan je horen, dit maakt geluid.
Ook een klok maakt geluid, het getik kan je horen.


Aanstaande maandag zijn de oudergesprekken. Denkt u eraan dat de schoolwinkel open is, en u dus een kijkje kan komen nemen!