vrijdag 8 april 2011

Beroepen

Een week vol beroepen....maandag is Janesca samen met juf Priscilla en Zahra uit 4A meegeweest naar een dierenkliniek. Ze hebben hier gekeken welke dieren hier zoal behandeld worden, mochten in de operatiekamer kijken en kregen een heleboel informatieboekjes mee voor in de groep.









In de groep hebben we een woordveld gemaakt over de tram/ metrobestuurder. Dit, omdat Bradley en Mike hebben aangegeven dit later willen worden.

Ook Sarah is deze week op pad geweest. Zij is naar juffrouw janssen geweest, een kunstatelier voor jongeren met een verstandelijke beperking. Odrian en Kim uit de schakelgroep zijn met haar mee gegaan.

De door de jongeren gemaakte spullen worden verkocht in de winkel van het atelier.





Dan hebben we deze week ook nog een leerling die in de krant stond met haar korfbalteam. Nathalie speelt al een tijdje korfbal bij RKC Wion. In de groep zijn we ook sportief geweest, we hebben een "gevaarlijke" gymles gehad van meester Jan en meester Erik.

Volgende week gaan we proberen een ritje met de tram te maken, kijken of we een bezoek aan een schoonmaakbedrijf SIR kunnen brengen en gaan we ons natuurlijk voorbereiden op de disco van vrijdag 15 april. Het thema is "Caribbean".