vrijdag 20 mei 2011

Daar zijn we weer!

Na lange tijd weer eens een stukje op onze blog; we hadden natuurlijk 2 weken vakantie en vervolgens lag de blog er een aantal dagen uit, waardoor we hem niet konden bijwerken!

Voor de vakantie hebben we genoten van onze schoolreis naar "de Efteling". Het was heerlijk weer, we zijn in veel attracties geweest en er zijn geen rare dingen gebeurd. Kortom, een zeer geslaagde dag!



Na twee weken te hebben uitgerust, zijn we op 9 mei begonnen aan de laatste periode. We hebben een woordveld gemaakt over dingen die we in de meivakantie gedaan hebben.


We hebben ook een start gemaakt met het thema voor het eindfeest: "Glitter en Glamour". We hebben op you tube een aantal filmpjes gekeken over dit thema en ook geprobeerd een woordveld hierover te maken. Dit was nog best lastig, maar uiteindelijk hebben we toch een aantal woorden kunnen vinden.



Dinsdag mochten we met de hele groep naar de film. Met de tram zijn we naar Pathe de Kuip gegaan en hebben hier de film "Iep" bekeken. Het was een leuke film!

Ook hebben een aantal leerlingen deze week meegedaan aan een softbaltoernooi in Hillegersberg. Ze zijn tweede en derde geworden en hebben mooie bekers mee terug naar school genomen. Ook heeft elke leerling een medaille gekregen, en een shirt en pet.


 







Volgende week donderdag hebben we het jaarlijkse voetbaltoernooi en 9 juni is het sportdag. Kortom, een aantal sportieve weken!