vrijdag 15 november 2013

week 10

Belangrijke mededeling; van woensdag 20 tm 27 november hebben wij, i.v.m. werkzaamheden, op school geen internet. Ik verzoek u dus om belangrijke zaken voor 9 uur 's ochtends of na 15:00 uur   's  middags door te bellen.

De nieuwsbrief wordt elke maand aan de leerlingen meegegeven. Mocht u om de een of andere reden de nieuwsbrief niet meer kunnen vinden dan kunt u hem ook online bekijken op www.herenwaard.nl

Maandag 18 november hebben wij een studiedag en zijn de leerlingen vrij. Dinsdag 19 november verwachten wij alle leerlingen weer gezellig op school.

Deze week hebben wij een algemeen woordweb gemaakt over het thema, wonen en vrije tijd. De komende periode zullen wij het woordweb gaan verfijnen.





Op woensdag zijn wij met i.v.m. stage met minder leerlingen in de klas. Dit betekent extra aandacht voor belangrijke zaken.
Deze woensdag hebben wij eiersalade en fruit salade gemaakt. Hierbij komen o.a. de volgende leerlijnen aan bod; geld rekenen, rekenen, meten en wegen, klok kijken, boodschappen doen, sociale vaardigheden, tafel dekken, afwassen en natuurlijk koken.
Op vrijdag koken wij ook maar doen dat met de helft van de groep terwijl de andere helft aan tafel les krijgt in deze leerlijnen. Dit is vaak iets onrustiger dan op woensdag. Bovendien stimuleert het de leerlingen enorm om op deze manier toch ook iets te leren.